Παρακαλούνται οι γονείς να επικοινωνούν με το σχολείο στο email του: mail@dim-dafnon.ira.sch.gr

Μαθητές της ΣΤ΄ τάξης στο Δήμαρχο

Μαθητές της ΣΤ΄ τάξης στο Δήμαρχο

  

     Αντιπροσωπεία μαθητών της ΣΤ΄ τάξης  του σχολείου μας επισκέφθηκε το Δήμαρχο Ηρακλείου, για να του παραδώσει την παρακάτω επιστολή που γράφτηκε στην τάξη, με την οποία ζητούν τη δημιουργία γηπέδου μπάσκετ σε ακάλυπτο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Δαφνών.

«Αγαπητέ δήμαρχε,

    Είμαστε η ΣΤ΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Δαφνών και σας γράφουμε αυτή την επιστολή για την εκμετάλλευση του χώρου πίσω από το σχολείο μας.

     Θα θέλαμε να το κάνουμε γήπεδο μπάσκετ για την άθληση των παιδιών του Δημοτικού Σχολείου αλλά και για τα παιδιά από το χωριό.

     Θα θέλαμε εκεί που βρίσκονται οι τουαλέτες (από κάτω) να γίνουν αποδυτήρια, εκεί που είναι τα σπασμένα σκαλιά να γίνει είσοδος από το Δημοτικό στον χώρο. Να φτιαχτεί το γήπεδο και οι κερκίδες καθώς και μια είσοδος από το δρόμο, αλλά πρώτα πρέπει να γίνει καθαρισμός του χώρου. Πιστεύουμε ότι είμαστε το μοναδικό σχολείο που δεν έχουμε μπασκέτα να αθληθούμε. Περιμένουμε με ανυπομονησία αυτή τη δράση.

     Και επίσης θα θέλαμε να λυθούν και τα υπόλοιπα θέματα του σχολείου.

Με εκτίμηση

Οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης

του Δημοτικού Σχολείου Δαφνών»

     Σύμφωνα με το «Cretalive», απ’ όπου και η αναδημοσίευση της φωτογραφίας, «η ανταπόκριση του δημάρχου στο αίτημα των μαθητών ήταν άμεση και το αίτημα τους δρομολογήθηκε».

     Σαν Σύλλογος Διδασκόντων ελπίζουμε στην υλοποίηση της υπόσχεσης του Δημάρχου καθώς επίσης και στη συνδρομή του για την επίλυση και των υπόλοιπων χρόνιων θεμάτων που απασχολούν το σχολείο μας.

Comments are closed.